Băuturile mixte, băuturile și cocktailurile au devenit foarte populare în ultimii ani și nu există niciun motiv pentru care să nu le poți face acasă. Încearcă cele mai bune rețete care îți vor transforma bucătăria în barul tău preferat!

Blendere simple de casă care te vor împrospăta

Dacă doriți să încercați ceva foarte simplu pentru a începe, încercați aceste rețete ușoare de limonadă de casă . Cu câteva ingrediente, poți evoca o răcoritoare delicioasă în cel mai scurt timp, de care te poți bucura nu numai vara, ci și în timpul unei petreceri în casă sau al grătarului cu prietenii.

Nu vă fie teamă de combinații neobișnuite cu bucăți de fructe și siropuri dulci. Dacă preferați clasicele, ajungeți la felii de lămâie, mentă și castraveți.

Băuturi mixte nu numai de Revelion

Găzduiești o petrecere sau te aștepți la o companie mai mare? Băuturile mixte de casă sunt o alegere excelentă care nu numai că are un gust bun pentru majoritatea oaspeților, dar poate oferi și un program interesant. lasă-i pe oaspeți să-și amestece propriul cocktail cu orice le place sau să organizeze un spectacol improvizat de barman - ține la îndemână rețete ușoare pentru băuturile tale mixte preferate .

Avantajul mixerelor de casa este posibilitatea de a prepara o varianta fara alcool pentru toti cei care nu pot sau nu vor sa bea alcool.

Cafea cu gheață - adevăratul impuls de vară

Dacă ești iubitor de cafea, dar ideea unei băuturi calde vara îți face fruntea plină de rouă, încearcă cafeaua cu gheață. Există nenumărate rețete de cafea rece și specialități făcute din ea și vor fi îndrăgite chiar și de susținătorii convinși ai tradiției cafelei.

Poti adauga sirop dulce sau un praf de condimente orientale la cafeaua cu gheata, de la scortisoara la cardamom, si ai un rasfat dulce. nu-ți fie teamă să experimentezi, depinde de tine ce cafea savurezi.

Pregătiți un milk shake ca de la American Bar

Îți plac milkshake-urile groase cu un capac bogat de frișcă deasupra? Nu trebuie sa iei aceasta delicatesa doar intr-o patiserie, cu ajutorul unor retete usoare de milkshake le poti face usor in confortul casei tale.

Incearca combinatiile populare de lapte batut si anumite tipuri de fructe, cu care poti crea instantaneu un mic dejun sanatos sau o racoritoare festiva pentru o petrecere a copiilor.

X