Un clasic american îndrăgit

Brioșele sunt de fapt mici prăjituri făcute din aluat de pandișpan care sunt coapte în pahare mici de hârtie. Datorită acestui lucru, îi poți duce cu ușurință la serviciu, la o petrecere sau o excursie, iar o gustare dulce este gata!

Brioșele tradiționale americane sunt coapte din aluat ușor sau de cacao, în care se amestecă bucăți de ciocolată, nuci, merișoare uscate sau alte „surprize”. Cele mai bune brioșe cu ciocolată pot conține și trei tipuri de ciocolată sau chiar bucăți de caramel sărat - depinde de tine cât de mult vrei să-ți înfrumusețezi prăjiturile mici.

Nu vă fie frică de ingrediente noi

În timp ce prăjiturile și chiflele cehe sunt coapte din mai multe tipuri de aluat de bază și doar umpluturile și stropirile se schimbă, brioșele dulci pot fi preparate și din aluat în care amestecați direct alte ingrediente. De exemplu , brioșele de lux cu sfeclă roșie sau brioșele excelente din aluat de dovleac , care au gust de turtă dulce, merită încercate .

Puteți experimenta și umpluturile - puneți niște aluat în cupcake, puneți o nucă, puțină tartinată de nuga sau poate o rotundă de banane și acoperiți-l cu restul de aluat. Brioșele cu banane la cuptor vor ascunde o surpriză delicioasă care îi va încânta pe toți cei care le gustă.

Brioșă cu glazură=cupcake

Dacă brioșele clasice vi se par prea simple, le puteți actualiza la brioșe. O brioșă este de fapt o brioșă căreia i s-a dat un capac bogat de glazură cremă și decor colorat. În ultimii ani, brioșele dulci cu glazură au devenit din ce în ce mai populare, de exemplu la nunți sau sărbători, unde arată grozav și sunt practice de mâncat în același timp.

X