Ah, aluatul!

Nu vă fie teamă de pregătirea lui, mergeți bine și totul va fi bine. Daca ai de gand sa coci cu drojdie proaspata, nu uita sa o scoti din frigider in prealabil ca sa fie la temperatura camerei. Vezi cum să nu ucizi drojdia și să obții un aluat delicios . Coaceți chifle, langostini și prăjituri la fel ca ale bunicii.

Coacem pâine

Chifle, chifle, pâine. Le-ați încercat încă acasă? Pregătirea de casă din ingrediente de calitate merită. Vedeți cum să coaceți cele mai bune chifle, chifle și baghete

Dulce cu cafea

Îți plac prăjiturile cu drojdie, gogoșile, chiflele, eșarfele sau rulourile cu scorțișoară? Încercați să coaceți cele mai bune bunătăți dospite la fel de dulci ca de la o patiserie .

Pentru sărat cu umplutură

Salivați la gândul la o bucată de patiserie umplută cu carne, cârnați, brânză sau legume? Nici asta nu va fi o problemă. Veți coace un produs de patiserie perfect cu umplutură .

Foetaj aluat foietaj

Aluatul foietaj este o alegere excelentă dacă vă grăbiți și doriți să pregătiți o variantă umplută. Și, de fapt, puteți face o mulțime de rețete din asta. Puteți coace ștrudel, împachetări, melci, prăjituri, pizza sau chiar somon într-o crustă de foietaj. Inspiră-te din rețetele de foietaj savuros .

Te-ai gândit vreodată la o brutărie acasă?

Ca orice produs, are avantajele și dezavantajele sale. Dar ce va înlocui sentimentul că vă puteți răsfăța cu produse de panificație de primă clasă, conform propriilor idei, cu un minim de muncă și adesea într-o versiune mai ieftină? De asemenea, merită pentru toți cei care trebuie să pregătească pâine fără gluten. Vino și vezi avantajele și dezavantajele unei brutărie acasă, inclusiv o descriere a funcționării acesteia .

X