Pregătiți aperitive pentru bere sau vin

Cârnații sunt încurajați direct să fie folosiți într-o bucătărie rece. Pregătește delicatese reci de casă care sunt perfecte pentru a te așeza cu bere sau vin seara.

Pregatirea aperitivelor reci din carnati este usor, cu putin timp si indemanare iti poti pregati acasa delicatesele preferate, precum inecurile, salata fierta sau diverse rulouri cu umpluturi sanatoase .

Carne rece ca fel principal

O bucată de carne afumată sau cârnați este grozav atunci când nu ai timp să gătești mult timp. Nu este nimic mai ușor decât să pregătiți un fel de mâncare rapidă prăjită - încercați rețete dovedite pentru cârnați rapidi .

Mâncărurile principale cu mezeluri aparțin și mâncărurilor tradiționale cehe, așa că nu ezitați să le includeți în meniul dumneavoastră. Pregătiți feluri principale populare cu cârnați , pe care străbunicile noastre le iubeau deja.

Pregătiți pentru grătar!

Cârnații, în frunte cu carnea afumată, încurajează direct utilizarea în aer liber și prepararea din mers. Datorită fumatului, au o durată de valabilitate mai mare decât carnea proaspătă , deci sunt o soluție excelentă pentru o vacanță sau un sejur de weekend la o cabană. Mergi la un grătar de vineri cu prietenii ? Nu uitați de un simplu hamburger cu salam , burritos picante mai tăios sau bacon clasic la grătar în folie .

Nu știi să prepari cârnați la grătar? Încercați rețetele și procedurile noastre dovedite pentru prăjirea cârnaților, spekac-urilor și burrito-urilor .

X