Bulion de pui - regele tuturor supelor

Bulionul fiert lent nu este doar un decor al meniului de sărbători, ci și baza multor alte rețete. Dacă vrei să faci un bulion cu adevărat tare, cu o aromă bogată, folosește carne de pui. Bulionul de pui are o culoare galbenă specifică și un gust intens.

Pentru a obține un bulion cu adevărat de înaltă calitate, gătiți puiul într-o cantitate suficientă de apă la foc mic timp de câteva ore. Odată ce apa începe să clocotească, asigurați-vă că îndepărtați spuma pentru a păstra supa de pui frumos și limpede.

Alte opțiuni pentru prepararea cărnii de pui

Puiul are o utilizare foarte bogată în bucătărie . Datorită acestui lucru, îl puteți pregăti des și de fiecare dată diferit - nu vă veți sătura de gustul lui imediat.

Încercați, de exemplu, excelentul gulaș de pasăre – este mai ușor și mai digerabil decât gulașul clasic de vită sau porc și are un gust specific.

Carnea de pui este excelentă pentru prăjit. Este cel mai rapid preparat si daca lasi o bucata de piele pe o felie de carne de pui, rezultatul va fi o delicatesa crocanta. Nu știi cum să o faci? Pregătește una dintre rețetele de pui prăjit .

Carnea de pui este, de asemenea, foarte populară în bucătăria străină . Delicatesele exotice în stil curry sunt pline de aromă și, în același timp, nu este nimic complicat - carne de pui înăbușită într-un sos gros cu multe condimente parfumate.

Desigur, puteți frige și un pui întreg în stilul unei rațe sau al unei gâscă . Dacă folosiți mirodenii sălbatice pentru căprioară, precum ienupărul sau frunza de dafin, veți evoca o delicatețe excelentă în stil vânătoresc, care va fi totuși gătită pentru un timp semnificativ mai scurt.

Utilizați și alte părți ale puiului, cum ar fi măruntaiele. Acestea sunt potrivite nu numai pentru bulionul de pui, ci și ca bază a unei mese rapide. Din ficatul de pui, puteți evoca nu doar un clasic prăjit, ci și un aperitiv rapid pentru bere.

X