Aluaturi de cartofi care nu ar fi fără cartofi

Cu siguranță trebuie să menționăm clătitele cu cartofi. Acestea au câștigat o mulțime de rețete de aluat, dar conțin întotdeauna acest ingredient unic. Pentru inspirație, uită-te la clătite cu cartofi în mai multe variante .

Apoi aluatul pentru găluștele de cartofi. Le puteți face atât sub formă sărată, cât și dulci. ce faci Nu știi ce să faci? Inspiră-te din găluștele noastre de cartofi umplute cu carne și legume .

Datorită vecinilor noștri slovaci, cunoaștem gnocchi, pe care îi putem prepara în mai multe forme. Cunoaștem gnocchi minunați din sudul Europei și gnocchi aici. Vedeți cum să pregătiți cel mai bun aluat pentru gnocchi, gnocchi și gnocchi .

Garnituri tradiționale și netradiționale

Cum preferați să le pregătiți ca garnitură? Piureul sau cartofii americani, terciul, ducații prajiți sau cartofii prăjiți sunt cu siguranță clasici.

Garniturile pot fi preparate puțin diferit. Vrei să gustați știrile? Inspiră-te din sfaturi despre cartofi într-un mod neconvențional . Cartofii gratinați sunt, de asemenea, o opțiune excelentă de folosit în loc de garnitură. Este, în esență, cartofi copți în moduri diferite .

Cartofi copți ca fel principal pentru prânz sau cină

Se pot coace în orice fel... Cu sau fără coajă. Tăiați în cuburi, felii sau rotunde. Le puteți pregăti și scobite și umplute. Sau doar uns cu unt și stropiți cu sare. De exemplu, faceți cartofi copți în cuptor în diferite moduri .

X