Un început dulce de nouă zi

Dimineața avem nevoie de o explozie de energie nouă, iar pentru mulți dintre noi este un mic dejun dulce care începe noua zi. O prăjitură dulce de casă poate fi o schimbare binevenită față de micul dejun obișnuit și, împreună cu o ceașcă bună de cafea sau cu ceaiul tău preferat, creează un început plăcut de zi.

Dacă vrei ca energia de la micul dejun să te țină până la următoarea masă, alege o chiflă din făină integrală sau o prăjitură într-o formă cu umplutură care conține suficiente proteine, cum ar fi brânză de vaci sau iaurt.

Dacă iei micul dejun cu tine la serviciu sau pe drum, alege o prăjitură ușor de transportat și care nu va suferi pagube serioase pe drum. Prajiturile din foietaj sau prajiturile cu grilaj sunt ideale .

Materiile prime netradiționale joacă un rol important

Nu vă fie teamă să folosiți ingrediente neobișnuite atunci când pregătiți aluatul, pe care s-ar putea să nu le puneți niciodată într-un aluat dulce. În ultimii ani, popularitatea plăcintelor cu un corp de aromă distinctiv, care poate fi obținută prin îmbogățirea pandișpanului obișnuit cu alte legume sau fructe, a crescut. Vă puteți bucura, de exemplu, de prăjitură cu sfeclă roșie sau delicioase produse de patiserie cu dovleac Hokkaido .

Dacă aveți rețeta de prăjitură cu fructe de casă, încercată și adevărată, o puteți face specială, de exemplu, cu o cremă bogată de brânză. Folosind acest truc, poți transforma o chiflă obișnuită într-un desert de lux de care nu trebuie să-ți fie rușine nici măcar la o petrecere în familie.

Înapoi la tradiții

De asemenea, bunica ta a făcut cel mai bun cheesecake în toată lumea? Motivul este simplu - înainte, totul se făcea cinstit și pe nimeni nu prea i-a deranjat timpul mai lung petrecut în bucătărie. În timp ce astăzi ne concentrăm pe rețete de budincă destul de simple și recurgem la aluaturi instant, toppinguri pudrate și deserturi de cană fără cântărire, bunicile noastre și-au luat timpul pregătind budincă și a meritat și ea.

Încercați să nu vă grăbiți o dată și bucurați-vă de timpul petrecut coacerea prăjiturii preferate la fel de mult ca și mâncarea lui. Găsiți rețetele preferate de dulciuri, cumpărați ingrediente de calitate, culegeți fructe proaspete din grădină și coaceți un răsfăț pe care întreaga familie o va adora. Puteți încerca, de exemplu, prăjiturile tradiționale de inaugurare a casei , iar dacă aveți o companie mare care vă așteaptă, pregătiți cea mai bună bomboană care se topește pe limbă.

X