Știați că bomboana așa cum o știm noi este o raritate în lume? Dulciurile similare sunt coapte doar în Slovacia, iar unele tipuri sunt limitate în alte țări, cum ar fi turta dulce sau bile de cocos. Cu toate acestea, formele sculptate bogat decorate sunt comoara noastră națională, care nu și-a pierdut din popularitate sau calitate de-a lungul anilor.

Salvați o rețetă de familie

Există cu adevărat o mulțime de rețete de bomboane, dar de unde știi pe cea potrivită? În primul rând, ghidați-vă de materiile prime. Nu vei coace niciodată cele mai bune prăjituri de la înlocuitori, așa că pariază pe onestitate și calitate.

Un alt sfat este inspirația de la prieteni sau rude. Îți plac prăjiturile netradiționale de Crăciun în timp ce vizitezi? Nu vă fie teamă să cereți gazdei o rețetă sau un sfat de copt dovedit, acesta va fi cu siguranță măgulit și bucuros să vă împărtășească secretul.

Dacă încercați o rețetă orbește și rezultatul este de succes, nu uitați să marcați rețeta pentru anul viitor, astfel încât data viitoare să nu vă întrebați care a fost cel mai bun prăjitură Linz sau Išel .

Încercați specii originale pe care nu le are toată lumea

Te-ai plictisit de aceleași prăjituri de turtă dulce , nuci de cocos și rulouri la vizite și sărbători? Încearcă unul dintre noile tipuri de dulciuri pe care nu toată lumea le are și datorită căruia îi vor interesa pe toți cei care sunt deja până la gât cu clasicii. Coaceți prăjituri delicioase cu semințe de mac , fursecuri răcoritoare cu lămâie sau fursecuri pufoase cu albușuri .

Dacă nu ești adeptul excesului de mâncare de Crăciun și cu siguranță sărbătorile nu sunt un motiv pentru care să consumi dulciuri necontrolat, încearcă unul dintre tipurile de dulciuri mai sănătoase. Biscuiții de Crăciun cu curmale pot fi o opțiune excelentă, dar ușoară, iar celiacii vor fi cu siguranță mulțumiți de rețete de fursecuri fără gluten .

Să nu uităm de popularele prăjituri necoapte , care de obicei nu durează atât de mult pentru a se prepara. Așa că dacă sărbătorile bat la ușă și cauți o rețetă simplă și rapidă, diverse bile dulci și batoane cu fructe uscate sunt alegerea potrivită.

X