Legume

Este ales în mod adecvat ca garnitură dacă ne așteptăm la aportul maxim de nutrienți într-o formă scăzută în calorii de la masă. Este ideal nu numai pentru reducerea dietelor, ci și ca parte a meniurilor sănătoase. Avem un spectru foarte larg din care să alegem. De la cartofi la dovlecei, conopidă, broccoli, vinete, dovleac, patizon și multe altele. Gustați rețetele de garnituri de legume în cele mai bune forme .

Leguminoase

Linte, mazăre, năut, fasole și soia. Îl poți pregăti cu multe feluri de mâncare. Deoarece sunt bogate în proteine, această garnitură nu ar trebui să fie aleasă pentru mâncăruri consistente din carne. Adevărul este că legendarul chili con carne este foarte bun, nu-i așa?

Cereale

Aici sunt incluse cele mai cunoscute produse din orez, dar și produse din grâu, mei și orz. Cele mai cunoscute sunt:

  • Couscous - gris fiert din grau, mei sau orz
  • Mei - mei decojit
  • Kamut - un tip străvechi de grâu cu o proporție mult mai mare de nutrienți
  • Spelta - un tip de grâu mai sănătos
  • Bulgur - semințe măcinate de speltă încolțită

Alte cereale potrivite pentru garnituri includ ovăzul și porumbul.

Ați încercat vreodată rețete cu cușcuș sau bulgur ? Se pot combina perfect cu sos, legume si carne. Pregătirea este, de asemenea, foarte rapidă.

Garnituri din faina alba

În această categorie trebuie să evidențiem găluștele. În bucătăria cehă, ele aparțin garniturii indispensabile. Aluat, cartofi, brânză de vaci. Se consumă atât sub formă sărată, cât și sub formă dulci. Inspiră-te din sfaturi despre cum să faci o găluște delicioasă de casă în diferite forme .

Acestea includ și pastele, gnocchi sau gnocchi.

Plante consistente

De asemenea, trebuie să plantăm specii de plante în locul atașamentelor. Quinoa, tapioca sau hrișca pot deveni populare. Consultați sfaturi despre cum să utilizați hrișca .

X