Ai chef de o adevărată delicatesă de vânat de țară? Pregătiți un iepure delicios în smântână , o tocană excelentă de căprioară sau fazan la cuptor .

Cum se prepară carnea sălbatică

Nu ai primit o bucată bună de căprioară? Nu conteaza, poti prepara cu usurinta un alt tip de carne de vanat, doar foloseste condimentele potrivite, cu capul de ienupar. Încercați rețete simple de carne ala vânat pe care întreaga familie le va îndrăgi.

Știați că și carnea de iepure și carnea de iepure se numără printre vânat ? Deși iepurii aleargă prin curtea bunicii mai degrabă decât prin pădure, carnea lor este cea mai apropiată, ca calitate și gust, de vânatul. Pregătește-ți iepurele preferat în mai multe moduri , iar dacă vrei să gusti ceva mai vânăt, încearcă un delicios iepure prăjit .

Vânat=cea mai sănătoasă carne

Vânatul este probabil cea mai sănătoasă variantă de carne , deoarece conține un minim de grăsimi și substanțe nocive cauzate de agricultura pe scară largă. Animalele sălbatice aleargă liber prin păduri și câmpuri și nu sunt hrănite cu furaje industriale. Prin urmare, chiar și carnea „sălbatică” este încărcată cu substanțe care promovează sănătatea și poate fi savurată de toți adepții unui stil de viață sănătos.

X