Legume ca aperitiv și garnitură

Răsfățați-vă cu legume delicioase și suculente. Se pot prepara diferite tipuri de legume prin gratar. Printre cele mai populare sunt porumbul, morcovii, dovleceii, sparanghelul, cartofii, ceapa, vinetele, rosiile, ardeii sau sfecla rosie. Cel mai bine este să marinați legumele în avans sau să le asezonați bine. Consultați alegerile noastre pentru cele mai bune legume pentru grătar .

Carne pe care veți dori să o mâncați tot timpul

De asemenea, puteți pregăti o bucată mare de carne. Cum să o facă? Necesită nu numai ingredientele potrivite, ci și procesul. Astfel, carnea își va păstra suculenta, iar atunci când este asezonată corespunzător, este o poezie. Inspirați-vă din sfaturile de grătar pentru a pregăti mai mult decât carne și pregătiți ceafă de porc, pui, coaste, legume sau ciuperci.

Peștele excelent poate fi preparat și în acest fel. Totul depinde de alegerea ta. Îți plac păstrăvul, macroul sau somonul? Și nici cârnații nu sunt o problemă. Inspiră-te să faci cei mai buni cârnați la grătar .

Știi cum să faci cea mai bună marinadă? Interacțiunea de arome trebuie să fie cea mai bună. Cum ajungi acolo? Încercați celemai populare marinate la grătar .

In folie pentru o preparare mai rapida si mai gustoasa

În plus, și bucățile mai mici pot fi prăjite frumos la grătar în folie, niciun suc din carne, legume sau fructe nu se scurge în grătar și nimic nu se coace. Vrei o bucată suculentă de ananas, un amestec de legume, ciuperci, hermină sau pui? Vezi cum să faci cel mai gustos grătar în folie .

Brânzeturi pentru legume, carne sau doar așa

Erminele sunt deosebit de populare. Fie că sunt murate în ierburi sau pur și simplu, sunt pur și simplu delicioase. Și atunci când este combinat cu bucăți de legume la grătar, este grozav. Consultați rețetele de brânză la grătar în 3 variante și alegeți-o pe cea mai bună.

Încă nu aveți propriul grătar? Știai că poți grătar carne, legume sau brânză în confortul casei tale, de exemplu cu ajutorul unui prăjitor de pâine?

În recenziile despre prăjitoarele de pâine, veți afla ce altceva pot face în afară de grătar .

X