Limonade simple de casă

Vrei să -ți urmezi regimul de băut vara, dar te-ai cam plictisit de apa plată? Încearcă limonadele de casă! Pentru câteva coroane poți pregăti o răcoritoare grozavă și poți paria că ai majoritatea ingredientelor acasă.

Baza unei limonade bune de casă este sifonul rece . Uitați de sifonul îmbuteliat non-organic și faceți-vă propriul aparat de sifon acasă, există nenumărați producători de casă pe piață. Dacă nu aveți la îndemână sifon rece ca gheață, aruncați câteva cuburi de gheață în fundul unui pahar sau al unui ulcior.

Siropul nu trebuie să lipsească din fiecare limonada de casă potrivită! Depinde de dvs. dacă alegeți lămâie răcoritoare, portocale, fructe de soc sau dacă alegeți siropuri de fructe mai aromate. Nu-ți fie teamă să folosești chiar și siropuri de casă de la bunici, aroma intensă de fructe în combinație cu apa spumoasă are un gust grozav, iar raportul de diluție depinde de tine.

Dacă puneți bucăți de fructe sau ierburi în limonadă, gustul acesteia va fi și mai bun. O variantă clasică este limonada cu frunze de mentă zdrobite, care te răcorește cu adevărat în vara fierbinte. Cu toate acestea, puteți încerca și mai puțin cunoscutele melisa, mușca, crenguțe de lavandă sau chiar frunze de rododendron. Cel mai potrivit fruct este cel care este natural suculent - citrice, struguri sau, de exemplu, pepene verde. Dacă nu ai fructe proaspete la îndemână, poți ajunge și la varianta congelată - limonada cu zmeură congelată sau afine are un gust grozav.

Încercați și limonade netradiționale cu bucăți de legume - tăiați bucăți de roșii sau castraveți în apă. Iar daca lasi peste noapte un castravete murat in apa, se vor elibera substante benefice pentru sanatatea ta si piele. Deci să mergem! Deci limonadele de casă nu sunt numai bune, ci și sănătoase - încercați, de exemplu, rețete de băuturi care nici măcar nu vă vor pune pe burtă !

Băuturi mixte pe care le poți face acasă

Cocktailurile populare nu sunt doar pentru petreceri, ci puteți îmbunătăți orice zi obișnuită cu ele. Bucurați-vă de un moment de relaxare cu o băutură bună fără a consuma o picătură de alcool.

Pregătește o versiune mai ușoară a cocktail-urilor tale preferate, ingredientele sunt ușor de găsit în orice magazin mare sau pe internet. Nici nu vă fie teamă să vii cu propriile combinații, nu există limite pentru imaginația ta.

Fără inspirație? Încercați rețete dovedite pentru băuturi de vară .

Cafea cu gheață - răcoritoare și boost într-o zi fierbinte

Dacă sunteți în căutarea unei băuturi care nu doar să vă împrospăteze, ci și să vă dea un mic impuls, încercați cafeaua cu gheață.

Prepararea lui este simpla si ii poti imbunatati gustul, de exemplu, adaugand lapte batut, frisca sau o lingura de inghetata. Și ce zici de amestecarea cafelei rece cu cuburi de gheață?

X