Cum se prepară carnea de porc

Puteți face gulaș excelent de porc din pulpă, umăr și burtă. Încercați rețetele noastre pentru diferite tipuri de gulaș . În plus, pulpa este o variantă potrivită pentru producerea de șuncă, rulouri sau afumaturi de casă.

Puteți folosi friptura pentru prăjire, minute, tocană și coacere. Puteți fuma și din el.

Din muşchiul de porc se poate face o minuta excelentă, iar din friptură se poate face o bucată de carne prăjită delicioasă.

Gâtul este o parte mai groasă a cărnii, dar este foarte gustoasă. Puteți să o coaceți, să o prăjiți în fripturi sau să o puneți într-o marinadă și să o puneți la grătar.

Dacă îți plac jeleurile, pesmetul și brațul, poți folosi capul, coapsa, picioarele și genunchii porcului.

Carne de porc și sănătate

Principalul pozitiv este doza bogată de proteine. Acestea sunt necesare pentru fiecare persoană, iar aportul de proteine ar trebui să crească proporțional cu activitatea fizică.

Dintre vitamine, vitamina B1, B3 și B6 sunt reprezentate în carnea de porc. Grupul de minerale este reprezentat de fier, fosfor, seleniu și zinc.

Deși carnea de porc este o sursă bogată de vitamine, minerale și proteine, conține și colesterol dăunător. După cum știm deja, el nu este tocmai un prieten cu inima și vasele de sânge. Creșterea acestuia în circulația sângelui poate provoca infarct miocardic, accident vascular cerebral sau ateroscleroză.

Rețete de care vă veți bucura

Pe lângă fripturile excelente, carnea de porc poate fi folosită și pentru a face frigărui excelente, specialități la grătar sau la cuptor, preparate din carne tocată, sau poate fi și conservată.

Consultați sfaturile noastre pentru conservarea cărnii de porc . Și ce zici de a-l combina cu cremă? Consultați rețetele noastre de carne de porc cu smântână .

X