Coaceți un clasic cremos

Când ne gândim la o prăjitură, cei mai mulți dintre noi ne gândim la un pandișpan multistrat legat de cremă de unt și decorat cu tot ce este posibil. Nu vă fie teamă să vă lăsați imaginația să zboare și să combinați diferite tipuri de aluat cu creme și toppinguri gustoase. De exemplu, vei fi surprins de corpul aluatului de dovleac sau de glazura de mascarpone, care va da prajiturii finite moliciune si suplete.

Cand vine vorba de materii prime, pariaza pe calitate si cu siguranta nu te zgarci. Banii economisiți nu valorează prea mult în cazul unei prăjituri – pur și simplu, crema fără unt nu va avea niciodată gustul a ceea ce făcea bunica. Nu trebuie să urmăriți calitatea cu cantitatea. Chiar și un tort ieftin decorat cu câteva bucăți de fructe proaspete este garantat a avea mai mult succes decât un tort acoperit cu un strat gros de fructe conservate.

Vrei să coaceți un desert de lux de care să se bucure toată lumea? Mizați pe clasice și încercați rețeta de tort cu ciocolată , puteți alege dintre mai multe variante.

Încercați răcoritoarea dulce de la frigider

Planificați o petrecere de vară sau un grătar de weekend cu prietenii și ați dori să vă răsfățați oaspeții cu un tort dulce? Dacă nu vrei să faci o prăjitură coptă cu smântână groasă de teamă să nu se topească și oricum să nu mănânce nimeni, fă o prăjitură fără coacere!

Prăjiturile fără coacere sunt ușor de preparat și o ședere mai lungă la frigider se va ocupa de finisaj. Poti folosi fructe de sezon in cantitati nelimitate si in combinatii, iar cu putina indemanare poti crea o piesa la fel de minunata precum prajiturile clasice.

Nu trebuie să vă fie teamă de gustul monoton al foietajului necopt - puteți face și corpul de susținere al prăjiturii din aluat copt sau poate din bureți de cacao. Apoi faceți corpul tortului special adăugând cremă aromată sau lapte de cocos. De asemenea, puteți decora o prăjitură necoaptă - dacă există banane în el, de exemplu, stratul de ciocolată va avea un gust grozav.

Diferitele ocazii necesită rețete diferite, așa că iarna este mai bine să pariezi pe arome tradiționale cu parfum de scorțișoară, în timp ce vara majoritatea oaspeților vor fi mulțumiți de un tort ușor de fructe. Nici pentru prăjiturile speciale pentru ocazii festive nu trebuie să vă faceți griji. Cu retetele noastre, poti coace cu usurinta cel mai bun tort de Paste sau prajituri moderne de aniversare acoperite cu fondant colorat.

X