Să nu cumpărăm gustări

Gustări precum chipsurile, chipsurile, ciocolata, napolitanele și multe altele aduc o mulțime de bani. Și nu sunt deloc sănătoși. Dar pentru a avea ceva din care să muști în loc să-ți muști unghiile în timp ce te uiți la televizor, pregătește ceva bun acasă. Faceți produse de patiserie sărate de casă nu numai pentru vizionarea televizorului, ci și ca deliciu . Poți prepara ieftin produse de patiserie umplute cu ce vrei .

În loc de ciocolată dulci și napolitane, puteți să vă faceți dumneavoastră sau copiilor tăi un patiserie dulce de drojdie în mai multe variante . Aluatul de drojdie este, în general, foarte ieftin și puteți face o mulțime de bunătăți din el.

Gatiti in vrac si congelati

Gătitul pentru o zi nu merită cu adevărat. Când se calculează energia eliberată, atât fizică, cât și fizică, chiar nu merită.

Conservarea și crearea semifabricatelor și a conservelor dvs

În multe cazuri merită, mai ales dacă ai o cultură de grădină. Puteți face gemuri delicioase, ketchup-uri, compoturi sau ceaiuri la cuptor. Vezi cum să faci conserve de mere delicioase .

Și ce zici de o astfel de conserva de carne de casă ? În magazine, pe bani ieftini, găsesc adesea doar ceva care seamănă departe cu carnea.

Faceți unul de casă

Maioneza de casa in cateva minute . Da, este simplu, sincer și, mai presus de toate, îți va salva portofelul dacă trebuie să mergi la un magazin îndepărtat doar pentru acest ingredient uitat.

Indiferent dacă obțineți un gust dulce sau sărat, veți găsi o mulțime de inspirație aici. Coaceți o pizza de casă în multe feluri sau poate un tort de Crăciun de casă parfumat .

X