Micul dejun rapid și la plecare

Dacă aveți o zi încărcată în față și nu aveți timp să mâncați o masă copioasă, pregătiți un smoothie din ingrediente proaspete. Dacă îl pregătiți seara, luați-l cu dvs. și agitați-l în drum spre serviciu sau școală și răsfățați-vă cu o bombă cu vitamine. De exemplu, încercați un smoothie cu banane în 5 moduri și micul dejun este gata.

Pentru o formă mai densă, vă recomandăm să pregătiți un mic dejun simplu din fulgi de ovăz . Sau ești mai tentat de un mic dejun sărat? O felie de pâine integrală și un tartinat de brânză sărat este tot ce ai nevoie .

Gustări pentru dimineața și după-amiaza

Ți se face foame între mese? Sau ai nevoie de o gustare tentantă pentru școală sau serviciu? De exemplu, pregătiți prăjituri prăjite minunate în 4 variante simple . Ca o gustare ușoară, vă recomandăm smoothie-ul perfect cu afine .

Prânzuri o dată sau de două ori

Multe rețete pot fi gătite rapid. Cu siguranță nu va fi muschi sau rață, dar vă puteți bucura totuși de el. Depinde dacă alegi mâncăruri din legume, carne sau leguminoase. Din preparate din legume, avem rețete de spanac gata în câteva minute .

Puteți pregăti rapid carne de pui în 7 variante de la feluri de mâncare din carne . Sau încercați rețete pentru carne de vită într-un minut .

Cine reci și calde

Toată lumea va fi mulțumită de o cină crocantă chiar și din produse de patiserie mai vechi. Nu poti face? Pregătiți pâine prăjită delicioasă . Pentru o cină mai consistentă pentru întreaga familie, puteți pregăti paste la alegere cu sos .

Când sosește un vizitator neașteptat

O vizită neașteptată poate fi o surpriză plăcută. Dar ce se poate pregăti rapid? Să nu fim luați prin surprindere. Avem întotdeauna ingredientele pentru clătite acasă. Să pregătim clătite într-un mod sărat și dulce . De asemenea, nu vor lipsi băuturile din care să alegeți. Vedeți cum este gata o băutură grozavă într-un minut .

X