Salată cu pui - un clasic popular

Salata de legume cu carne de pui este ușor de preparat și o poți lua cu tine la lucru ca prânz la pachet. Există nenumărate variații - doar folosește ingrediente ușor diferite de fiecare dată. Dacă vrei să alungi doar puțină foame, pregătește o salată de legume fitness cu pui și sos de iaurt stropite cu nuci și semințe. Dimpotrivă, o salată rapidă cu pui și paste vă va asigura un prânz adecvat.

Dacă vă plac prânzurile în stil restaurant , nu trebuie neapărat să cheltuiți mulți bani în fiecare zi. Puteți face cu ușurință o salată în stil restaurant acasă și pentru o fracțiune din preț. Încercați, de exemplu, un clasic mondial precum salata Caesar cu carne de pui și crutoane sau o versiune îmbunătățită a delicatesei mediteraneene - salata de legume Šop cu carne de pui și brânză balcanică. Nu uitați să adăugați întotdeauna puțin ulei de măsline, datorită căruia organismul dumneavoastră va absorbi și vitaminele liposolubile.

Daca nu iti plac legumele in sine, pregateste un dressing gustos , care sa dea o intorsatura salatei. Un iaurt, miere-muștar sau un dressing provensal cu ierburi uscate este cel mai bun pentru salata de pui.

Salate reci cu carne - un clasic ceh

Dacă vă numărați printre iubitorii bucătăriei tradiționale cehe , atunci cu siguranță veți fi mulțumit de rețetele de salate gourmet populare. O salată favorită de vlašák, pariziană sau de cartofi nu înseamnă neapărat un păcat alimentar. Mizați pe ingrediente de calitate și alegeți ca garnitură pâinea din cereale integrale.

5 sfaturi pentru o salată simplă de pui

  • Pregătiți întotdeauna carnea separat și adăugați-o în salată la final
  • Incearca carnea pulpei de pui, este mai suculenta si contine mai multi nutrienti
  • De asemenea, puteți folosi cârnați rămași pentru a pregăti salate gurmet clasice cehe
  • Păstrați salata cu pui și maioneză la frigider pentru maxim 3 zile
  • Dacă ai rămas o porție mică de salată, adaugă niște paste fierte și ai un prânz ușor
X