Rețete RAW sau RAW

Poate fi folosit și sub formă brută. Deși este mai rigid decât tratat termic, păstrează o doză completă de nutrienți. În această formă, vă puteți bucura, de exemplu, de carpaccio de sfeclă roșie. În dressing sunt murate felii subțiri de sfeclă roșie, în care sfecla roșie se înmoaie frumos și se maturizează la gust.

De asemenea, puteți pregăti un smoothie grozav și sănătos de sfeclă roșie din versiunea proaspătă . În combinație cu fructe și legume, este cu adevărat grozav.

Supe roz cu rădăcini estice

Ați gustat vreodată o supă ucraineană numită borș? Ingredientul său principal este sfecla roșie. Consultați sfaturile noastre pentru borș grozav .

La cuptor, la abur, la grătar sau uscat

Indiferent dacă îl pregătiți în formă copt sau înăbușit, va fi pur și simplu bun. Pentru o conservare optimă a vitaminelor, îl puteți pregăti prin abur în piele. Astfel poate fi folosit apoi pentru tartine, salate, aperitive sau deserturi.

Tratamentul termic prin grătar este o modalitate rapidă de a-l pregăti pentru utilizare ulterioară.

Uscarea este o modalitate excelentă de a-l păstra atunci când aveți nevoie. Puteți face chipsuri din el, doar adăugați ierburile preferate.

Deserturi dulci și catifea roșie

Combinația dulce devine cu adevărat populară. Fie că faci brioșe, un tort sau un desert, este cu adevărat delicios. Un desert foarte faimos care și-a câștigat numele de catifea roșie . Desi reteta originala nu include sfecla rosie, ea este improvizata pentru variante mai sanatoase. Scopul este de a obține o culoare roșie frumoasă a aluatului de desert. Și are sfeclă. Inspiră-te din cele mai bune produse de patiserie cu sfeclă roșie .

X