Smoothie de legume pentru pierderea în greutate

Daca incerci sa slabesti cateva kilograme in plus, legumele proaspete cu siguranta nu ar trebui sa lipseasca din dieta ta. Conține aproape zero calorii și va oferi corpului dumneavoastră vitaminele și enzimele atât de necesare. Oferă-ți corpul o zi luminoasă și încearcă, de exemplu, un smoothie minunat de sfeclă roșie sau un smoothie natural dulce de morcovi .

Vrei să faci un cocktail cu adevărat dietetic care să nu crească în greutate? Pregătește un smoothie de legume fără fructe, în care nu vei găsi prea multe zaharuri naturale. Merită încercat smoothie-ul de legume cu tulpini de țelină sau popularul smoothie verde cu spanac .

Smoothie de legume ca o gustare sănătoasă

Cu excepția cazului în care ești un muncitor manual greu, gustările tale ar trebui să iasă în evidență printre mesele principale în principal din punct de vedere al calității, nu al cantității. Pregătește un smoothie proaspăt de fructe și legume , pe care îl poți lua cu tine la antrenament sau la efort. Dacă adăugați, de exemplu, semințe de chia sau fulgi de ovăz zdrobit, va fi o bombă pentru sănătate.

De asemenea, puteți pregăti smoothie-uri pentru copii fără nicio grijă. Un smoothie de legume este o modalitate ideală pentru copii de a mânca legume care altfel sunt nepopulare. Doar amestecați-l cu fructe gustoase și aveți o gustare dulce.

X