Sosuri de lapte sau smantana si variantele acestora

Una dintre bazele de sos se numește bechamel. Este un sos de lapte care se fierbe in unt. Din această bază se poate face sosul nostru tradițional de mărar sau hrean. De asemenea, îl puteți procesa într-un sos de brânză sau îl puteți folosi, de exemplu, în lasagna. Consultați sfaturile noastre despre cum să utilizați bechamel .

Printre sosurile de smântână putem include sosul cu ciuperci, kulajda sau alte sosuri cu mărar în diferite moduri . Ea folosește atât smântână dulce, cât și smântână în rețetele ei.

Doar legume

Legumele pot fi combinate cu carne sau pur și simplu servite ca garnitură. Sosurile de roșii sunt destul de populare pentru noi. Din bucătăria cehă, trebuie să amintim sosul de roșii. Il preferi cu ardei umpluti sau chiftele? Încercați cele mai bune rețete ale noastre de sos de roșii .

Sosurile de dovlecei, morcovi, varză și ardei sunt cu siguranță delicioase.

Carne cu legume

Această combinație este printre cele mai populare. Carnea va da sosului o aromă și mai bună. Ca reprezentare, putem aminti cu siguranță diverse tipuri de gulaș, mușchi, Bolognese sau Znojmo. Inspiră-te din sosul nostru de mușchi cu sau fără smântână și bucură-te!

Garnituri reci și sosuri

Tartar, maioneza si mustar. Cunoaștem bine acest trio. Aparține sediului sosurilor reci. Au o varietate de utilizări, așa că cu siguranță nu ne putem lipsi de ele. Le puteți pregăti și acasă. Încercați de fiecare dată diferite rețete de maioneză de casă .

În formă rece, este potrivit și ca topping sau dressing pentru salate. Sosurile reci de consistență mai groasă sunt destinate scufundarii și se numesc dips. Sfaturi de gust pentru dips pentru diferite feluri de mâncare .

X