Cremă groasă care încălzește

Dacă gătiți o supă cremă groasă pentru masa principală și adăugați, de exemplu, o bucată de patiserie, este garantat că vă va încălzi nu numai interior, ci și sufletul. Supa cinstită face să curgă sângele și dă corpului o nouă poftă de viață.

O alegere excelentă poate fi borșul tradițional , care este pregătit nu numai în Rusia și Ucraina iarna în mai multe moduri. Alege varianta cu smantana, cu carne sau fara, sunt mai multe variante. Tot ce trebuie să faci este să alegi rețeta potrivită de borș .

Supe cremoase cu sau fără carne?

Supa cremoasă poate fi făcută practic din orice ingrediente , cerința de bază este să amesteci totul la momentul potrivit și să se îngroașe după gust și nevoie.

Când îl pregătiți, puteți folosi cu adevărat orice - de la diverse tipuri de legume care pot fi combinate între ele, până la pește, leguminoase, organe, până la rămășițe de pâine tare. Nu-ți fie frică să experimentezi, nu există limite pentru imaginația ta!

Supa cremă groasă este, de asemenea, o alegere ideală pentru vegetarieni și vegani - puteți evoca o supă delicioasă în câteva minute din puține legume și, de exemplu, lapte de cocos, care poate fi folosit și ca fel principal. Ce zici să încerci o supă cremoasă de dovleac sau o cremă delicioasă de broccoli în mai multe moduri?

Sfat pentru gurmanzi: supa rece

Mai ales în vara fierbinte, de multe ori nu avem chef de mâncare caldă, dar știi asta: supa este mormăială... Încearcă una dintre rețetele originale de supe reci fantastice . Au fost create în țările de coastă tocmai pentru a vă împrospăta și, în același timp, pentru a furniza nutrienții necesari precum o supă clasică.

X