Sănătate într-o singură oală

Supa de legume este una dintre cele mai sănătoase feluri de mâncare pe care le poți pregăti cu ușurință acasă. Gătitul legumelor la moliciunea dorită durează mult mai puțin decât gătirea supei de carne și, prin urmare, supa de legume poate fi o alegere ideală atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție, dar vrei să te răsfeți cu o masă sănătoasă. Iar dacă chiar nu ai timp, te poți ajuta cu legume congelate. Încercați cele mai bune rețete de supă de legume de care vă veți bucura.

Ești unul dintre cei care urmează un stil de viață sănătos ? Apoi supele de legume ar trebui să formeze unul dintre pilonii dietei tale zilnice. Datorită numărului nesfârșit de combinații de legume, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la un meniu monoton, iar dacă nu exagerați cu îngroșări sau cremă inutile, supa de legume este un preparat dietetic și sănătos.

Bucăți de legume sau smântână în schimb?

În funcție de consistență, supele de legume pot fi împărțite în clasice, în care plutesc bucăți de legume, și cremoase, care se amestecă cu un blender cu stick chiar înainte de sfârșitul gătitului. În ultimii ani, cremele groase de legume au fost foarte la modă și la cerere.

Nu trebuie să vă faceți griji că crema groasă=supă nesănătoasă. Dacă alegeți tipurile potrivite de legume, nu este nevoie să îngroșați supa în niciun fel. Dacă doriți o cremă mai groasă și nu doriți să folosiți bulion sau smântână, adăugați, de exemplu, cartof fiert, cartofi dulci sau puțină făină de mazăre în supă, care va îngroșa supa frumos. În plus, ultima materie primă selectată va furniza proteine sănătoase .

Preferi supele clasice sau cremoase? Știm cele mai bune rețete de supă pentru toată lumea!

Leguminoase în rolul principal

Leguminoasele sunt pe bună dreptate printre cele mai sănătoase alimente, așa că nu vă fie teamă să le adăugați în supe. Le puteți folosi doar ca unul dintre numeroasele ingrediente sau puteți face o supă de leguminoase . Fasolea, mazărea, lintea și soia sunt încărcate direct cu proteine sănătoase , pe care le vei aprecia nu numai în timpul scăderii în greutate, ci și dacă faci sport în mod regulat. În plus, supa de leguminoase nu înseamnă neapărat o jumătate de zi în bucătărie - înmuiați leguminoasele peste noapte în apă sau folosiți leguminoase deja gătite în conserva, care sunt ușor și rapid de gătit.

X