Ce brânză de vaci să alegi?

Știați că brânza de vaci este o specialitate cehă? În Europa, un produs lactat similar este produs doar în Polonia. Deși nu găsești brânză de vaci în altă parte în lume, aici poți alege dintre mai multe variante.

Diviziunea de bază este de a face distincția între brânză de vaci tare și moale . Brânza de vaci tare poate fi rasă și este folosită în principal pentru a presăra găluște cu fructe dulci. Puteți cumpăra apoi brânză de vaci moale în variante cu conținut scăzut de grăsimi, semi-grasime și plină de grăsimi. Dacă nu știi pe care să alegi, nu poți greși cu media de aur.

Dacă pregătiți un răsfăț de sărbătoare și vă pasă atât de aspect, cât și de gust, folosiți brânză de vaci plină de grăsime, care are o textură fină și un gust plin și neted. Pe de altă parte, brânza de vaci cu conținut scăzut de grăsimi este mai aspră pe limbă și are un gust relativ puternic, care trebuie copleșit de o aromă mai puternică. Cu toate acestea, avantajul său incontestabil este numărul minim de calorii, ceea ce îl face perfect pentru pregătirea mâncărurilor dietetice. În plus, este încărcat direct cu proteine sănătoase , așa că este îndrăgit nu numai de cei care fac dietă, ci mai ales de sportivii activi și pasionații de fitness.

O gustare sănătoasă și o cină gustoasă

Tartina de branza este un fel de mancare simplu pe care il poti pregati in cel mai scurt timp si il poti tine cateva zile la frigider si, daca este nevoie, doar o intinde pe o bucata de paine. Încercați cele mai bune rețete de brânză de vaci tartinată , care sunt ideale ca o gustare copioasă la școală, la serviciu sau în excursie.

Un tartinator poate fi si o solutie rapida daca nu stii ce sa pregatesti pentru cina. Dacă o întinzi și pe o felie de pâine proaspătă sau pâine prăjită crocantă, o masă altfel obișnuită devine o adevărată delicatesă.

Sărbători și petreceri: răspândite în rolul principal

Dacă pregătiți un răsfăț pentru o sărbătoare în familie sau o petrecere de Revelion cu prietenii, tartinele cu tartine sunt obligatorii! Sunt ușor de preparat și se potrivesc bine cu bere , vin și cocktailuri alcoolice.

Alegerea este practic nelimitată – usturoiul, brânza sau chiar tonul sunt printre cele mai populare. Folosiți brânză de vaci ca bază și un mic răsfăț devine dintr-o dată o masă care vă satură .

X