Răspândire tradițională de Paște

Oul tartinat este unul dintre felurile de mâncare preferate de primăvară , deoarece ouăle, ca simbol al nașterii, sunt indisolubil legate nu doar de sezonul de primăvară, ci mai ales de sărbătorile de Paște. Cu toate acestea, vă puteți bucura de tartinatul preferat de Paște în orice moment al anului. Cel mai bine este în combinație cu pâine proaspătă și câteva ierburi verzi deasupra - arpagicul, cresonul sau frunzele de usturoi sălbatic tocate sunt ideale.

Pregătiți un răsfăț pentru colindători ? Încercați alte feluri de mâncare cu ouă care arată bine și au un gust grozav.

Pregătiți o cină ușoară

Te întrebi ce să pregătești pentru cină în vara fierbinte când nu prea ai chef să mănânci? uita de mesele calde grele și pariază pe un tartinat proaspăt! Există nenumărate rețete dovedite pentru tartine de vară pe care le poți pregăti din ingrediente disponibile în cel mai scurt timp și de care se va bucura întreaga familie.

De asemenea, puteți ascunde legume altfel nepopulare în tartina, așa că dacă vă luptați cu cum să învățați copiii să mănânce, de exemplu, ardei, un tartinat colorat pe o bucată de aluat crocant poate fi alegerea potrivită.

Dacă alegeți brânză de vaci ca bază a răspândirii, veți obține o doză suplimentară de proteine sănătoase în corpul dumneavoastră , care sunt necesare nu numai pentru buna funcționare a întregului organism, ci sunt și responsabile, de exemplu, pentru crearea. a masei musculare în timpul exercițiului și, de asemenea, ajută la reducerea greutății. La urma urmei, același lucru este valabil și pentru albușurile de ou, așa că nu vă fie teamă să includeți cât mai des în alimentația dvs. tartine sănătoase .

X