Tratamentul ideal pentru o sărbătoare

Micile aperitive cu diferite tipuri de tartine sunt o parte populară a divertismentului festiv la sărbătorile de familie și de companie. Tartinele mici sunt ușor de mâncat și arată tentant atunci când sunt suplimentate cu o bucată de legume sau, de exemplu, o măsline. În cazul unui eveniment pentru adulți, nu trebuie să vă fie teamă să pregătiți tartine picante și alte delicatese cu brânză .

Brânzeturile aromate se potrivesc bine cu berea și vinul, așa că nu trebuie să le uităm atunci când pregătim un răsfăț. Cu toate acestea, unele tipuri de brânză nu sunt potrivite pentru consum singure - camembertul moale nu poate fi apucat corect după câteva minute pe farfurie, brânza este prea lipicioasă și parmezanul destul de tare.

Aceste brânzeturi sunt ideale apoi pentru prelucrare într-un tartinat - niva sau tartinele cu tartina de hermină și o bucată de mandarină sunt o bază pentru petrecere.

O gustare sănătoasă pentru copii

Tartinabile cu brânză și legume sunt o schimbare binevenită în dieta copiilor mici și mai mari. Majoritatea gustărilor cumpărate pentru copii sunt dulci - de la pliculețe cu fructe la biscuiți din cereale integrale.

Cu toate acestea, nu orice copil este atât de iubitor de dulce și, în plus, prea mult zahăr nu este bun pentru copii sau adulți. Pregătește tartine delicioase pentru copii și decorează-le, de exemplu, cu legume tăiate cu forme de prăjituri. Veți vedea că o astfel de masă va atrage mulți meseni mici.

X