Bulb de țelină vs pețiol

Procesăm țelina cu părțile sale de rădăcină și frunze. Dacă e drăguț, nu-l arunca, ci fă pesto de casă sau folosește-l pentru a aroma supa. În schimb, țelina cu tulpină are frunze, adică pețiole. Tuberculul este foarte renumit în țara noastră, deoarece, ca și alte tipuri de rădăcinoase, este parte integrantă a celor mai centrale feluri de mâncare.

Vă puteți imagina cea mai bună salată de cartofi fără acest ingredient? De asemenea, se îndepărtează direct în bulion. Completează morcovii și pătrunjelul și creează un postgust ușor picant. Vedeți cum poate fi folosit frumos în rețete de supe de organe de pasăre sau faceți o supă cremă delicioasă din ea .

Utilizați-l în aperitive, supe, garnituri, feluri principale și aperitive. Ai încercat încă cartofi prăjiți cu țelină?

Tulpinile de țelină devin din ce în ce mai populare. Orice bucătărie modernă nu poate face fără ea. Se spune că are chiar un efect foarte pozitiv asupra pierderii în greutate. Se face sucuri si se bea ca tratament de slabit. Există și rețete grozave pentru smoothie-uri cu tulpini de țelină . Este o bombă de vitamine care va stimula corpul și mintea.

Utilizați-l în tartine, supe, salate și ca garnitură. Ne putem bucura de el și în formă RAW. Așa vă puteți răsfăța cu tartine unse cu brânză tartinată.

Țelina este cu adevărat sănătoasă, știi de ce?

Conține vitamine importante A, C, B1, B2 și B6. Dintre minerale fier, sodiu, calciu, potasiu și magneziu. Este o sursă de fibre și un afrodisiac natural.

X