Atât alb, cât și roșu într-un mod acid

Cu toții știm varză murată. Se poate asorta perfect cu carne și mezeluri. Găluștele cu varză murată sunt un fel de mâncare tradițional slovacă, care se numără printre cele foarte cunoscute ale noastre. Inspiră-te din alte sfaturi despre cum să folosești varza albă și roșie murată .

Trebuie sa mentionam ca este foarte sanatos. Se spune că este un remediu. Cu toate acestea, semifabricatele din supermarketuri nu au calitatea nutrienților ca urmare a proceselor chimice și fizice. Prin urmare, cel mai bine este să pregătiți o astfel de varză murată acasă. Unii dintre voi s-ar putea să aveți imagini din copilărie cu varză călcată în picioare și poate că unii dintre voi aveți și astăzi.

Varză înăbușită

Tot ce trebuie să faci este să-l rulezi, să-l toci, să-l asezonezi și ai o garnitură excelentă. Dar cum să faci asta? Ai rețetele tale dovedite? Și dacă nu, vino și vezi cum să faci o varză aburită foarte bună . Pentru asta, puteți alege, de exemplu, friptură de rață cu găluște de cartofi sau un excelent iepure fript .

Specialități la cuptor

Desigur, puteți folosi și varză murată pentru specialitățile coapte. Și dacă îți plac astfel de feluri de mâncare, o să-ți placă absolut. Încercați, de exemplu, rețeta de varză la cuptor cu carne afumată și cartofi .

Încărcarea și salvarea la un moment convenabil

Putem face si garnituri excelente pentru felurile principale in stoc. Încearcă sfaturile noastre pentru o chalamada excelentă cu varză . Il poti folosi pentru preparate din carne, dar si ca adaos la clatitele cu cartofi.

Și care sunt rețetele tale preferate de varză?

X