Din ce bucăți de carne de vită poți face un fel de mâncare?

Din spatele vacilor (tauri, vii, juninci) poti alege coapsa, umarul, friptura sau muschiul. Puteți evoca o bucată de carne înăbușită sau fiartă de pe umăr. Feliile și muschiul la grătar, prăjite sau înăbușite, de exemplu, fac o friptură suculentă.

Din față, apoi gulerul, gâtul și măruntaiele, adică măruntaiele. Chiftelia face un excelent gulaș, gâtul poate fi transformat într-un semifabricat de vită măcinată, iar fiecare îl poate alege pe cel gustos din măruntaie. Cu siguranță îi va plăcea cuiva tripa, ficatul, inima sau chiar limba.

Ce beneficii are carnea de vită pentru organism?

Căutați inspirație pentru un prânz la pachet cu proteine? Acest lucru vă poate aduce o bucată decentă de carne de vită. Vă angajați în activitate fizică regulată și aveți nevoie să vă dezvoltați masa musculară? Încercați rețetele noastre de friptură de vită cu sau fără ciuperci .

Te lupți cu colesterolul în sânge? Răsfățați-vă din nou cu carne de vită. Acest lucru se datorează faptului că este bogat în acid lanolinic conjugat. Principalul efect al acestui acid este reducerea colesterolului din sânge. Dar evitați să prăjiți carnea. Alegeți mai degrabă fierberea, tocănirea sau coacerea. De asemenea, nu este exclusă grătarul. Încercați rulourile noastre de vită la grătar, de exemplu .

Vitamina B3, B6, B12, seleniu, zinc, fier si fosfor. Aceste vitamine și minerale sunt abundente în carnea de vită.

Gustați rețete cunoscute și necunoscute

Care este bucata ta de carne preferata? Si cum il pregatesti? Îți place gulașul cu găluște sau preferi minutele cu legume la grătar? Inspiră-te din rețetele noastre de carne de vită. Iubitorii de gulaș pot arunca o privire asupra modului de a face cel mai bun gulaș din diferite tipuri de carne .

X