Salata de icre de stiuca Alte Retete Aperitive Diverse 

Salata de icre de stiuca

Mod de preparare: Icrele de stiuca nu se spala, se leaga mai bine din cauza substantei cleioase care o contin si care la spalat se pierde. Spalate, capata insa o culoare mai frumoasa.

Icrele spalate trebuie lasate sa se scurga bine de apa, intr-o punga de tifon. Se curata bine de pielite, se ia deoparte o lingura doua de icre, care sa ramana nesfarmate si se adauga la urma.

Se freaca ca si icrele de crap, fara insa a le mai incazi pe foc. Se picura untdelemn si zeama de lamaie alternativ, pana ce incepe sa se lege, apoi se pune untdelemen din ce in ce mai mult, pana se termina toata cantitatea, care trebuie sa fie dubla decat cantitatea de icre.

Ca si la icrele de crap, la urma se poate pune o ceapa mica tocata fin. Se poate acri si cu sare de lamaie dizolvata. La sfarsit se pun si icrele care s-au pus deoparte si se amesteca putin si cu acestea, obtinand un aspect mai frumos ai salatei de icre.

Pentru sandvisuri nu se pune ceapa. Se ung felii de franzeluta cu icre, garnisind cu jumtate de maslina, asezata la mijloc.

Share This:

Postari asemanatoare

Scrie un comentariu